Projects / Info

Kunst in de wijk - De L’art dans le Quartier (2018)

Kunst in de Wijk is een tweetalig participatief project binnen 3 gemeenten: Sint-Jans-Molenbeek, Brussel en Elsene.
Gedurende een 50tal artistieke sessies in verschillende basisscholen en een 20tal sessies met volwassenen werken de MUS-E kunstenaars rond het thema identiteit. Ze nemen de eigen kunstpraktijk als basis om dit thema te vertalen naar een traject waarbinnen de leefwereld van alle deelnemers centraal staat. Er wordt een expressief, creatief proces op gang gebracht dat uitmondt in een collectief kunstwerk in de publieke ruimte.  (tekst: MUS-E Belgium)
In opdracht van MUS-E Belgium.

Molenbeek, Kunst in de Wijk / Molenbeek, De l’art dans le quartier
In samenwerking met Mona Marchetti, Sint-Albert, La Plume, de VaartKapoen, festival Molem ma belle, Minderhedenforum & gemeente Molenbeek - dienst bevolking. 


 
Elsene, Kunst in de Wijk / Ixelles, De l’art dans le quartier
In samenwerking met BS De Wimpel, l’école les Jardins d’Elise, GC Elzenhof, Centra Alpha Wijkhuis Malibran, Brede School Elsene, Flagey, café Belga, Ellis Burger, Fleur du pain, Institut d'achitecture en de bewoners van Elsene. Samen met Sophie VanhomwegenBrussel Stad, Kunst in de Wijk / Bruxelles ville, De l’art dans le quartier
In samenwerking met Nieuwland, Baron Steens, CARIA (group Alpha) en het zwembad van Brussel Stad. Samen met Florence Aignier.